Waar kun je Ex on the Beach kijken? - Forum2go (2024)

Waar kun je Ex on the Beach kijken? - Forum2go (1)

Door Lilian Boers

4 Min Lezen

Ex on the Beach is een bekend televisieprogramma waarbij verschillende exen weer worden herenigd met elkaar. Ze moeten hier hun tijd met elkaar én anderen doorbrengen in een luxe villa in het buitenland. Het is een programma dat vol staat met lust, liefde, maar ook heel veel drama. Ben je benieuwd waar je dit tv-programma kunt kijken? Meer over Ex on the Beach en waar je het kunt kijken, zetten we hieronder voor je op een rij.

Inhoudsopgave

Wat is Ex on the Beach?

Ex on the Beach: het programma waar exen weer met elkaar worden herenigd. Maar daar zitten de exen natuurlijk niet allemaal op te wachten. Het programma begint namelijk met een groep dat gaat verblijven in een villa. In deze groep zitten nog geen exen van elkaar, maar het zijn singles.

De deelnemers van deze groep hebben exen, en deze exen kunnen zich bij de groep toevoegen. In de ‘tablet of terror’ wordt namelijk aangekondigd welke deelnemers naar het strand moeten gaan, aangezien dat de plek is waar de ex aankomt. In dit bericht van de tablet wordt nog niet vermeld om welke ex het gaat: dat zorgt dus al voor de nodige spanning. De singles moeten naar het strand om daar te ontdekken welke ex eraan komt. De ex komt namelijk de zee uitgelopen richting het strand, naar de deelnemers die naar het strand moesten gaan. De ex is van een van die deelnemers.

En zo wordt het programma voortgezet: uiteindelijk is de villa gevuld met talloze deelnemers en exen die hier hun vakantie moeten doorbrengen. Misschien ontstaat er wel weer liefde of breekt er juist fikse ruzie uit. Het is in ieder geval een tv-programma waar van alles en nog wat gebeurt: iedere aflevering heeft weer zo zijn bijzondere momenten en bijzondere gebeurtenissen.

Waar kun je Ex on the Beach kijken? - Forum2go (3)

Ex on the Beach in verschillende landen

Ex on the Beach: Double Dutch is de Nederlandse versie van het tv-programma. Overigens bestaan er nog veel meer varianten van verschillende landen van het tv-programma.

Zo is de bekendste versie de Britse variant, maar bestaat er ook een Amerikaanse variant. Ook in Mexico, Italië, Brazilië én meer landen is er een tv-programma onder dezelfde noemer. In Nederland kun je – op het moment van schrijven – alleen de versies van Amerika, Het Verenigd Koninkrijk en Nederland zelf zien.

Ex on the Beach kijken

Je kunt Ex on the Beach volgen op de televisiezender MTV wanneer de programma’s ook daadwerkelijk worden uitgezonden op de televisie. Wil je graag het programma terugkijken? Dat kun je doen op Videoland. Videoland is een Nederlandse streamingdienst waar je verschillende programma’s live kunt kijken, maar waar je ook programma’s kunt terugkijken, zoals EOTB.

Op dit moment kun je op Videoland Ex on the Beach UK en Ex on the Beach: Double Dutch terugkijken. Meerdere – actuele – seizoenen van Ex on the Beach: Double Dutch en Ex on the Beach UK staan op Videoland, wat betekent dat je urenlang Ex on the Beach kunt bingen.

Een aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch duurt ongeveer tussen de drie kwartier en een uur lang. In totaal zijn er al 10 seizoenen van de Nederlandse versie opgenomen, waar ook al heel wat bekendheden uit zijn ontstaan. Op Videoland kun je op het moment van schrijven de laatste vijf seizoenen bekijken.

Een aflevering van Ex on the Beach UK duurt ongeveer drie kwartier lang. Bovendien kun je op Videoland op het moment van schrijven twee seizoenen bekijken op de streamingdienst.

Veelgestelde vragen over waar je Ex on the Beach kunt bekijken

Wat is Ex on the Beach?

Ex on the Beach* is een reality-tv-show waarin singles op een tropisch (ei)land verblijven en onverwacht worden geconfronteerd met ex-partners die hun verblijf komen verstoren, wat zorgt voor drama en conflicten.

Waar kan ik Ex on the Beach kijken?

Ex on the Beach wordt uitgezonden op MTV in Nederland en is ook beschikbaar voor streaming op Videoland, waar je afleveringen on-demand kunt bekijken.

Hoe vaak worden nieuwe afleveringen van Ex on the Beach uitgezonden?

Nieuwe afleveringen van Ex on the Beach worden doorgaans wekelijks uitgezonden. Controleer de TV-gids of streamingdienst voor exacte data en tijden.

Wie zijn de deelnemers van Ex on the Beach?

De deelnemers zijn meestal singles en bekendheden uit Nederland of België, die door hun exen worden verrast tijdens hun verblijf op het eiland. Deelnemers wisselen per seizoen.

Wat gebeurt er als een ex op het eiland arriveert?

Wanneer een ex arriveert, zorgt dit vaak voor spanningen en drama. Dit kan leiden tot conflicten, confrontaties en het beïnvloeden van de relaties tussen de deelnemers.

Hoe lang duurt een seizoen van Ex on the Beach?

Een seizoen van Ex on the Beach duurt meestal enkele weken, afhankelijk van het aantal afleveringen. Een seizoen bestaat vaak uit ongeveer 8-12 afleveringen.

Zijn er verschillende versies van Ex on the Beach?

Ja, er zijn verschillende versies van Ex on the Beach in andere landen, zoals Ex on the Beach UK, Ex on the Beach USA en Ex on the Beach Australië. De format is vergelijkbaar, maar met lokale deelnemers.

Kan ik Ex on the Beach volgen via social media?

Ja, je kunt Ex on the Beach volgen op sociale media platforms zoals Instagram, Twitter en Facebook voor updates, exclusieve content en interactie met de deelnemers.

Hoe kan ik meer te weten komen over de deelnemers van Ex on the Beach?

Informatie over de deelnemers wordt vaak gedeeld op de officiële website van de show, via sociale media en in de afleveringen zelf. Ook zijn er vaak interviews en achtergrondverhalen beschikbaar in de media.

Wat maakt Ex on the Beach uniek ten opzichte van andere reality-tv-shows?

Ex on the Beach onderscheidt zich door de onverwachte komst van ex-partners van de deelnemers, wat zorgt voor extra drama en conflicten.

Onderverdeeld in:

Forums en Discussies,

Laatste Update: 1 augustus 2024

Gelabeld in:

ex on the beach, ex on the beach kijken, ex on the beach waar kijken

Waar kun je Ex on the Beach kijken? - Forum2go (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 6545

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.